Alles begint klein.

Vandaag was het er ineens, het voelde fijn buiten! Ik zag veranderingen in mijn dagelijkse natuur, al waren ze nog heel klein. ­čśŐ

Wat een mooie dag was het vandaag. En op mijn vertrouwde fietsroute werd ik ineens blij verrast. In het gras langs de berm van een fietspad waar ik vaak fiets werd mijn aandacht getrokken naar een heel klein, fijn blauw bloemetje dat ik de dagen ervoor nog niet had gezien. En het mooie is dat ik het bloemetje zelfs vanaf de fiets zag, ondanks dat het een ├ęcht een klein bloemetje is, maar doordat er vele bij elkaar stonden te stralen had het een groots effect!! En dat riep bij mij plezier op!!

En terwijl ik zo doorfietste kwamen de gedachtes ineens vlot achter elkaar. Dat bijna alle bloemen die nu in de lente bloeien zo klein en fijn zijn en vaak een hele zachte en lichte kleur hebben ook als ze soms groter van vorm zijn.

Dat vond ik een mooie ontdekking, want zo trok ik de vergelijking met het begin van nieuwe idee├źn, deze beginnen ook klein. En dat je met anderen samen, hoe klein ook, een idee zichtbaar kan maken.

Hierna hield het vandaag maar niet op tijdens mijn wandeling met mijn cli├źnt. Ik zag aan bijna elke plant, struik of boom kleine bloemen en zachte kleuren. En z├│ verschillend! Dat is dan ook nog eens extra leuk, al die variatie in de natuur!

En in welke bloem zie ik dan een(nieuw) idee voor mij? Daar ga ik dan nog wel een nachtje over slapen en als ik dat weet, kom ik daar vast wel op terug!

Maar ik wil in ieder geval iedereen zeggen, geniet van de lente en al het moois dat nu bloeit. En weet dat ‘een kleine begin’ ooit nog wel een iets groots kan worden!

Het lente klokje, de lente is ├ęcht begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *