Door mijn opleidingen aan de Kunstacademie, architectonische vormgeving, en het Kraaybeekerhof, Natuur in Begeleiding, heb ik kennis opgedaan over zorgtuinen. Deze kennis wil ik inzetten om tuinen te verbeteren in vorm en functiegebruik. Dat de leefbaarheid voor de gebruikers van de tuin verbeterd wordt.

Inmiddels heb ik aan een aantal projecten van zorgtuinen meegewerkt:

  • De ontmoetingstuin voor het Woonzorgcentrum Buytenhaghe in Zoetermeer van Wel Thuis. Voor de omvorming van de tuin van heb ik een ontwerpvoorstel en sfeercollage gemaakt. Aan de uitvoering van de tuin heb ik ook meegewerkt. Deze tuin is gerealiseerd.
  • De herinrichting van de tuin van de Mantel in Voorburg van Florence Zorg. Hier heb ik de wensen voor het nieuwe ontwerp van de tuin vertaald naar een sfeercollage en indeling ‘s vlekkenplan. Dit project is in voorbereiding en wordt medio 2018 afgerond.
  • De tuin van de Herbergier in Hazerswoude Rijndijk. Voor dit nieuwbouwproject heb ik een nieuwe indeling van de tuin voorgesteld, met name omtrent de parkeerplaatsen. Deze tuin is in voorbereiding en wordt medio 2018 afgerond.

Aanbod

Ik bied advieswerk aan voor vernieuwingsplannen van zorgtuinen. Om de vormgeving zo aan te passen dat deze goed wordt afgestemd op de mensen die gebruik gaan maken van de (zorg-)tuinen, maar ook om de leefbaarheid aantrekkelijker te maken.

Het is een breed adviesaanbod; afhankelijk van de opdracht kan ik ondersteuning bieden bij het maken van een sfeercollage voor wensen om de tuin aan te passen, een primaire indelingsschets of advies over toepassing‘s mogelijkheden van planten en elementen voor de nieuwe inrichting van de tuin.

Tarief

Per opdracht hanteer ik een uurtarief van € 60,00 incl BTW.
Indien de afspraken buiten de regio Den Haag, Delft of Zoetermeer gemaakt worden, zijn de afspraken op aanvraag.
Door een kennismakingsgesprek kan duidelijk worden wat de opdracht omvat en indien mogelijk, een inschatting van het aantal te verwachten uren werk.

Informatie

Voor vragen over dit aanbod of het maken van een afspraak, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.  Contact